NDW connect

NDW CONNECT APP

NDW Connect maakt het complete beheer van uw transportollen een eenvoudige en plezierige taak. Met de NDW Connect App kunt u alle ins en outs van uw transportbaan inzien, monitoren en aanpassen via een uniek besturingssysteem. De app geeft u een zeer breed inzicht in de prestaties van alle aangesloten transportbanen. Het systeem wordt aangestuurd vanuit een stand alone WiFI-netwerk waardoor service en monitoring wereldwijd op afstand kan plaatsvinden.
Gate way

Om onze BP-120 controllers via Profinet, Profibus, Ethercad te besturen heeft u een Gateway nodig; elke gateway die ontworpen is voor RS485 kan worden gebruikt. NDW zal de interface tussen uw programmeerprogramma en onze controllers opzetten en u ondersteunen met het ontwerpen van een dergelijk systeem.

BP120 PROFINET

De BP120 Profinet heeft alle functies van de vorige versies en is uitgerust met 8 configureerbare I/O’s, een speciale noodlijn en ingebouwde intelligente functies voor automatische modusschakeling tussen I/O’s, PLC-communicatie of ingebouwde accumulatiemodus.