Innovaties
INNOVATIE
IN VOLLE VAART

Ons Evolution Center

NDW kijkt graag met u naar de stip op de horizon. We implementeren als eerste carbonrollen op luchthavens, komen met een steeds slimmere driveroller en hebben op het gebied van aansturing en zelfsturing ook verschillende ontwikkelingen op stapel staan. Wij gaan graag met u de uitdaging van complexe conveyor oplossingen aan.

Onze recente innovaties

CROSS SORTER

De Cross Sorter heeft een capaciteit van meer dan 2000 verpakkingen per uur, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product. Het innovatieve ontwerp maakt sorteeroplossingen van 360 graden mogelijk.

HIGH SPEED SORTER

De highspeed sorter is een modulair sorteerconcept dat het meest veelzijdige is in zijn categorie. Hij kan tot 6500 verpakkingen per uur sorteren, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product. Hij heeft een 24v-aandrijving in elk van de schijven die kan worden onderhouden via een “quick release”-actie.

CROSS SECTION DIVIDER

De NDW CSD kan voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het sorteren van pakketten, het combineren van stromen of het splitsen ervan. Dankzij het nieuwe ontwerp kan de NDW CSD gemakkelijk in elk bestaande of nieuwe systeem worden geïmplementeerd, met meer vrijheid voor aanpassingen en gemakkelijker onderhoud.