Oplossingen
EEN OPLOSSING VOOR ALLES

NDW Connect

NDW Connect maakt het complete beheer van uw transportollen een eenvoudige en plezierige taak. Met de NDW Connect App kunt u alle ins en outs van uw transportbaan inzien, monitoren en aanpassen via een uniek besturingssysteem. De app geeft u een zeer breed inzicht in de prestaties van alle aangesloten transportbanen. Het systeem wordt aangestuurd vanuit een stand alone WiFI-netwerk waardoor service en monitoring wereldwijd op afstand kan plaatsvinden.
SOFTWARE
INTEGRATIE
Omdat innovatie duidelijk deel uitmaakt van onze visie, is het essentieel om de markt voortdurend te monitoren. Om te reageren op vragen die we hebben gedestilleerd en om uitdagingen aan te gaan die u ons voorlegt, heeft NDW een Evolution Centre opgezet. Dit centrum, dat zich volledig richt op innovatie en de toekomst, bevindt zich in Eindhoven. Dit is de plek waar we voornamelijk softwarematige innovaties onderzoeken, testen en implementeren die naadloos aansluiten bij de steeds veranderende logistieke markt.
NDW
ENGINEERING
Onze engineering afdeling kan u helpen om de kosten van een totaalproject te verlagen. Wij willen u ontzorgen en omdat wij alle facetten binnen het NDW platform houden, levert dit vaak een grote prijsreductie op. Daarnaast kunnen wij u helpen met het ontwerp van zowel de transportbanden als de complexere systemen waarin de NDW technologie zal worden toegepast.

Design

NDW levert transportrollen voor alle vormen van gebruik en zeer uiteenlopende branches. Van de landbouw, food en agricultuur tot material handling en pallet handling. Van bandaandrijvingen voor in de mijnbouw tot heavy duty en luchthavens. We leveren transportrollen voor zwaartekrachtrollenbanen, aangedreven rollenbanen, accumulerende rollenbanen en specifiek gemaakte bochten. Door te combineren en onderdelen toe te voegen, kunnen we een product op maat leveren.
Onze producten onderscheiden zich door kwaliteit. Dat betekent dat we veel van het productieproces in eigen beheer of onder onze directe controle laten plaatsvinden. Kiezen voor kwaliteit is kiezen voor productie en ontwikkeling dichtbij en niet overzees gaan om in kosten te besparen. Ieder detail van de rol is ontwikkeld, geproduceerd, behandeld en afgewerkt in of dichtbij onze productielocatie, altijd onder directe verantwoording van ons.